Ciprián Étterem, Tihany

1 Vélemény
Ciprián Étterem
Kossuth Lajos Utca 23
8237 Tihany
Veszprém

Leírás

Nyitva tartás - 10:00-22:00


Cégleírás
Tihany központjában, egyedülállóan kellemes környezetben, családias hangulatú vendéglonkben, tradicionális magyaros ételekkel és görög specialitásokkal várjuk kedves vendégeinket. Magánvendégeken kívül csoportokat is szívesen látunk.
Kulcsszavak:
Vendéglátás, Étterem, Étel, Vendéglátóhely, Vendéglő, Restaurant, Étkezde, Asztalfoglalás, Csárda, Menü, Esküvők, Ételkülönlegességek, Különleges Ételek, Rendezvény, Esküvő, Rendezvények lebonyolítása, Borkóstoló, Pincelátogatás, Vacsorák lebonyolítása, Sült Hal, Keresztelők, Étterem Tihanyban, Ciprián, Eljegyzések lebonyolítása, Ingyenmenü, Profi Étlap, Étele
Ciprián Étterem a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

Zita Bognárné Nagy
Értékelés

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nem ajánlom az éttermet, semmilyen körülmények között. Azért tértünk be, mert nagyon éhesek voltunk, de a szinte teljesen üres terasz nem ébresztett bennünk gyanút. Roston csirkét rendeltem, gombamártással és vegyes körettel. Nyár lévén jobban vágytam párolt zöldség köretre, így azzal kértem az ételt. Meglepően hamar megkaptuk az ételeket, ami már akkor gyanúsnak tűnhetett volna. A csirke agyon volt fűszerezve és sózva, a zöldség köret silány fagyasztott vegyes zöldség volt, a mártáshoz konzerv gombát használtak, és így is érezhetően "nyers" maradt, olyan volt, mintha a konzerv gombát nyakon öntötték volna egy bögre tejjel. Bár nem ettem meg az adagot, csak az egyharmadát, így is rosszul lettem, és alig két óra leforgása alatt enyhe gyomorrontásom lett, és kihánytam mindent.

Írjon véleményt a(z) Ciprián Étterem részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Hasonló cégek a közelben

 1. Kossuth Utca 23.
  8237  Tihany
 2. Kossuth Lajos Utca 19.
  8237  Tihany
 3. Kossuth Lajos Utca 10
  8237  Tihany
 4. KOSSUTH UTCA 14
  8237  Tihany
 5. Kossuth Lajos Utca 29
  8237  Tihany
 6. Kossuth Lajos Utca 31
  8237  Tihany
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete