Kolostor Panzió Étterem - Tihany

21 Vélemény
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nyitvatartási idők

hétfőH
11:00 – 19:00
keddK
11:00 – 19:00
szerdaSze
11:00 – 19:00
csütörtökCs
11:00 – 19:00
péntekP
11:00 – 19:00
szombatSzo
11:00 – 19:00
vasárnapV
11:00 – 19:00
Zárva.
Nyitásig  1 h 40 min.
1 h 40 min

Gazdasági információk

Cégjegyzékszám
19-09-513582

Leírás

Kulcsszavak:
Vendéglátás, Étterem, Étel, Vendéglátóhely, Vendéglátó, Éttermi szolgáltatás, Bisztró, Ételek, Előételek, Kávéház, Fogadó, Vegetáriánus étel, Kávézó, Presszó, Teaház, Egyéni szállás, Vendégház, Csoportos szállás, Szálláshely, Szálláslehetőség, Belföldi szálláslehetőség, Ital, Belföldi szállás
Kolostor Panzió Étterem - Tihany a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Felháborodás

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Sajnos tegnap mi is beleszaladtunk ebbe a vendéglátó helynek nevezett sz..ba! Elsőre tök jónak tűnt hangulatos volt ahogy kint főtt a bográcsos. Nem enni akartunk ott hanem csak meginni valamit. Ahogy beléptünk már a hangulata is olyan sivár volt az egésznek de hát nem is az a lényeg. Lépni nem lehetett a sok légytől aztán mikor leültünk egy asztalhoz annak terítőjén az elmúlt 2 hónap minden vendégének pecsétje rajta volt, ráadásul az egyik szék bele volt tapadva egy kaja "flekkbe" ami már odaszáradt. Kértünk is 2 sört (1 korsó 1 pohár) 2 unicumot 1 teát és 1 kólát. Gondoltuk ezt megisszuk ilyen kocsmai körülmények közt is aztán megyünk a komphoz. Ki is hozták ilyen cserépedényszerű poharakban az italokat. Mit ne mondjak úgy is nézett ki mint ami a középkorból származik, nem hiszem hogy higiéniai szempontból megállná a helyét, de mindegy már megisszuk. Közben meglátogattuk a mellékhelyiséget ami az eddigi kocsmai feelinget nem hazudtolta meg. Aztán hab a tortán amikor kikértük a számlát és az inas (mert hogy pincérnek nem nevezném) kihozott egy fecnit amin 7000 Ft!!!!! összeg szerepelt. Azt hittem az agyam eldobom. Volt velünk egy német ismerős is, és ezt már ő is soknak tartotta. Na ezek valószínűleg az egyszeri vendéglátásra hajtanak, merthogy aki egyszer bemegy oda többet nem megy az is biztos. Sajnos csak utólag olvastam a véleményeket és látom nem vagyok egyedül. EZt meddig csinálhatják még vajon? Remélem valami hatóság jól bezáratja az egész kócerájt. Hogy működhet ez még mindig? HA VALAKI NETÁN BETÉVEDNE JÓL NÉZZE MEG MIT VESZ VAGY TÁVOZZON FIZETÉS NÉLKÜL. MEGÉRDEMLIK.

Éttermi árak

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Borzasztó hely! Nem tudom ki üzemelteti, de azt tanácsolom mindenkinek, hogy nagy ívben kerülje el. A pincér tanácsára rendeltünk egy kétszemélyes tálat, mert egyebet nem lehetett (de egy előbbi hozzászólásból kiderült, hogy ezt máskor is így csinálja) annak ellenére, hogy négyen voltunk. Biztosított, hogy a felszolgált mennyiség bőven elég lesz négyünknek....de nem így történt. Mint utólag kiderült, a sült krumplit és a salátát külön számolják itt fel, annak ellenére, hogy az étlapon a kétszemélyes tál ára 7500 Ft. Végülis két-két nagyon kis szelet sertés ill. szárnyas húsért és két mondhatom kolbászvégért fizettünk 7500 Ft-ot plusz jó drágán számolta fel a pincér a salátát és a sült krumplit. Nagyon keserű szájízzel távoztunk, Tihany szégyene ez a hely. A mosdó is borzasztó állapotban volt, annak ellenére, hogy ez az úgymond "panzió és étterem" az apátság közelében található. Az önkormányzat és a Fogyasztóvédelem is körülnézhetne itt.
#Kolostor étterem és panzió
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Vélemény

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

A po....... fellegvára! Enni inni szerettünk volna de már ott kezdődött a probléma, hogy kb 15perc kellett hogy észrevegyék, 6 új ember ül az egyik asztalnál. Az étlapról csak tálakat lehetett választani, horror áron, a szomszéd asztalnál ülők elégedetlenségét hallgatva le is tettünk az evésről, de az italokat már kikértük. 5kóla és egy korsó csapolt sör. A kóla 150ft/deci, minimális felszolgált mennyiség 5dl, tehát 750ft egy kóla. A csapolt borsodi sör 1500ft volt, az számla majdnem 6000ft lett, mivel a szervízdíj is szerepelt rajta ami 530volt. ILYEN PO....... MÉG NEM TALÁLKOZTAM AZ ORSZÁGBAN. Sem a hely minősége, sem a étel, ital, kiszolgálás minősége nem indokolja ezeket az árakat. Azt kívánom a tulajnak, hogy költse a bevétel vagy részét gyógyszerre. Viszont az "étterem" bejáratánál 950-ért finom gyros van!
#Kolostor étterem tihany
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

étel

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

jo minden

Mi is jártunk ott...

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Tisztelt Sorstársak! Én nem jelölnék meg minősítési fokozatot az 5 csillagos skálán. Mivel a hely minősíthetetlen. Ez nem hitelrontás, hanem maga a valóság, a felszólalók véleményei tükrében is. Egyet tehet mindenki, ki e helyre betéved és tapasztalatokat szerez. Megírja véleményét, mely az Internet nyilvánosságát tekintve előbb-utóbb hatásos lehet.
#Kolostor Panzió Étterem
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Több vélemény
Írjon véleményt a(z) Kolostor Panzió Étterem - Tihany részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Kossuth Lajos Utca 14.
  8237  Tihany
 2. Kossuth Lajos Utca 14
  8237  Tihany
 3. Kossuth Lajos Utca 14
  8237  Tihany
 4. Kossuth Lajos Utca 31
  8237  Tihany
 5. Kossuth Lajos Utca 29
  8237  Tihany
 6. Kossuth Lajos Utca 10
  8237  Tihany
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete